Návrh rekonstrukce poškozeného koryta toku Rusavy v obci Rusava

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Návrh rekonstrukce poškozeného koryta toku Rusavy v obci Rusava Úkolem práce je posoudit stávající kapacitu a navrhnout rekonstrukci koryta toku Rusava v ř. km 26,000 – 28,230. Zájmový úsek je veden intravilánem obce Rusava. Obec se nachází ve Zlínském kraji. Po povodni v červenci 2011 vznikly na opevnění koryta velké škody. Stávající stav je posouzen na základě vlastní pochůzky území. Kapacita koryta je vypočtena v programu HEC-RAS 3.1.3. Na základě posouzení stavu stávajícího koryta toku je navržena jeho rekonstrukce a také jsou zpracovány návrhy nových objektů na toku.
Design of reconstruction the damaged streambed Rusava in the village Rusava The task of this thesis is to evaluate the existing capacity of the streambed and design the reconstruction of Rusava river km 26,000 to 28,230. Rusava watercourse takes place in urban area of village Rusava in Zlín region. Channel revetment was badly damaged by floods in July 2011. The assessment of the current state of the watercourse was based on personal visit of the place and taken photos. Current state was modeled in HEC – RAS 3.1.3 software. The reconstruction is designed according to the assessment of the current river channel condition and also contains proposals for new buildings on the river.
Description
Citation
ZELÍKOVÁ, G. Návrh rekonstrukce poškozeného koryta toku Rusavy v obci Rusava [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO