Studie rekonstrukce železničních stanic Jindřichov na Moravě a Branná

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce „Studie rekonstrukce železničních stanic Jindřichov na Moravě a Branná“ řeší vybudování nástupišť vhodných pro pohyb osob s omezenou schopností pohybu a orientace dle platné legislativy. V práci jsou navržena poloostrovní nástupiště s výškou nástupní hrany 550 mm nad temenem kolejnice. Rovněž je v diplomové práci navrženo zvýšení traťové rychlosti z původních 40 km/h na 50 km/h, rekonstrukce železničního svršku a železničního spodku a je navrženo odvodnění stanic.
The master thesis "Upgrading of Jindřichov na Moravě and Branná Railway Stations" deals with designing new platforms that are suitable for people with reduced mobility in accordance with applicable laws and standards. Platforms with the platform edge height of 550 millimetres above the top of rail were designed. The speed limit was increased from the original 40 km/h up to 50 km/h. Moreover, the thesis design reconstruction of railway superstructure and railway substructure and deal with the drainage system.
Description
Citation
KUBINA, J. Studie rekonstrukce železničních stanic Jindřichov na Moravě a Branná [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO