Křižovatka a konečná tramvaje náměstí Míru, Brno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce je zaměřena na zklidnění a zpřehlednění dopravy na náměstí Míru v Brně. Byl proveden dopravní, terénní a majetkový průzkum společně s bližším seznámením se s lokalitou a potřebami obyvatel. Ze tří koncepčních variant byla vybrána varianta s přemístěním tramvajové smyčky do nového objektu postaveného na pozemcích města Brna. K této jižní variantě byla vypracována podrobnější výkresová dokumentace.
This thesis is focused on quietening vehicular traffic in the Náměstí Míru square in Brno and arranging it more clearly. A research on traffic, terrain and proprietary rights has been made together with familiarization with the locality and needs of residents. As the best of three conceptual options has been chosen one moving the tram loop into a new object built on estates of Brno city. Introduction of this – southern – option includes detailed drawing documentation.
Description
Citation
MARTÍNEK, J. Křižovatka a konečná tramvaje náměstí Míru, Brno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO