Studie okružní křižovatky před hlavním vstupem do Výstaviště v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této diplomové práce je navrhnout okružní křižovatku před hlavním vstupem do Výstaviště v Brně na křížení ulic Veletržní, Křížkovského a vjezdu do BVV. Práce počítá s přestavbou Mendlova náměstí, čemuž se vybízí řešit ulici Veletržní jako obousměrnou. Vjezd do BVV má zpřístupnit dvoupodlažní podzemní garáž. Projekt se dále zabývá přemístěním stávající autobusové zastávky Křížkovského.
The aim of this thesis is to design a roundabout in front of the main entrance to the Exhibition in Brno on the crossing of streets Veletržní, Křížkovského and the entrance to the trade fair. The thesis take into account the reconstruction of Mendel Square, which is invited to solve a two-way street Veletržní. The entrance to the BVV has made available two-storey underground garage. The project also deals with the relocation of the existing bus stop Křížkovského.
Description
Citation
VAJBAR, S. Studie okružní křižovatky před hlavním vstupem do Výstaviště v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO