Příprava realizace rekonstrukce statku Všeradov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá realizací rekonstrukce statku Všeradov. Hlavním úkolem této práce je vytvořit stavební přípravu projektu pro kompletní rekonstrukci stropní a střešní konstrukce statku a vytvořit nové obytné podkroví. Všechny stavební úpravy musí být v souladu s požadavky CHKO Žďárské vrchy, protože stavba spadá do rozsáhlého chráněného území. Cílem práce je vytvořit stavebně technologický projekt, který je finančně, časově a technologicky proveditelný.
The Diploma thesis deals with the realisation of the reconstruction of a farmhouse in the village of Všeradov. The main task of this thesis is to produce a constructional preparation of the project for the complete reconstruction of the ceiling and wall construction of the farmhouse and to create a new attic flat. All constructional modifications need to be in accordance with the requirements of CHKO Žďárské vrchy as the building belongs to a large protected zone. The aim of this thesis is to make a constructional and technological project which is feasible from financial, time and technological point of view.
Description
Citation
PILAŘOVÁ, J. Příprava realizace rekonstrukce statku Všeradov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO