Rekonstrukce a přístavba Městského muzea Česká Třebová - příprava realizace a řízení stavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce řeší stavebně technologický projekt, který se zabývá zpracováním podkladů, dokumentace a technologických postupů pro realizaci rekonstrukce a přístavby Městského muzea v České Třebové. Práce obsahuje stavebně technologickou studii, posouzení širších vztahů dopravních tras, časový a finanční plán, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů, technologické předpisy pro zemní práce a mikropilotáž, kontrolní a zkušební plán kvality pro zemní práce a mikropilotáž, bezpečnost a ochrana zdraví při práci a položkový rozpočet.
Master thesis solves construction and technological project which deals with data processing, documentation and technological processes of building reconstruction and extension realization in Muzeum of Česká Třebová. The work contains technological building study, assessment of relationships to the wider transportation routes, time and financial plan, building-site organization project, design of the main building machines and mechanisms, technological prescriptions for excavation work and micropile injection, occupational safety and health protection management, project calculation budget.
Description
Citation
STRNADOVÁ, L. Rekonstrukce a přístavba Městského muzea Česká Třebová - příprava realizace a řízení stavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2014-02-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO