Možnosti vytápění rodinného domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
S rostoucím zájmem o úsporu nákladů a životního prostředí se snažíme využívat nových trendů v zateplování budov a jejich vytápění. Cílem mé bakalářské práce je seznámit se s problematikou a možnostmi vytápění těchto objektů s využitím nových technologií a způsobů. Přiblížit konstrukci jednotlivých kotlů, jejich vlastnosti a využití v závislosti na použitém druhu paliva. Zhodnotit ekonomickou náročnost zvolených možností vytápění na konkrétním objektu.
With the growing interest in cost saving and environmental protection we are trying to take advantage of new trends in building insulation and heating. The aim of this bachelor thesis is to present the issues and options for heating these buildings using new technologies and methods, to describe the design of individual boilers, their properties and uses depending on the type of fuel, and to assess the economic performance of selected heating options for a particular building.
Description
Citation
ŘEZNÍČEK, J. Možnosti vytápění rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Pospíšil, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jan Fiedler, Dr. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Skála, CSc. (člen) Ing. Jiří Škorpík, Ph.D. (člen) Ing. Martin Lisý, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Martinec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO