Návrh dlouhodobého finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se skládá ze tří základních částí. První je teoretická část, která je zaměřena na problematiku finančního plánování. V následujícím oddílu jsou provedeny analýzy vnějšího a vnitřního okolí firmy, které slouží jako podklad pro sestavení dlouhodobého finančního plánu. Poslední praktická část je zaměřena na sestavení dílčích částí samotného plánu, kterými jsou plánový výkaz zisku a ztrát, plánová rozvaha a plánové cash flow. V závěru práce je provedena kontrola plánu a jeho konfrontace s reálnými dosaženými výsledky.
Diploma thesis consists of three basic parts. The first is the theoretical part which is focused on issues on financial planning. In the following section are performed analysis of external and internal area businesses, which serve for establishing long term financial plan. The last part is focus on the establishment of components of the plan which are planned profit and loss account, planned balance sheet and planned cash flow. In conclusion of this paper is checked the plan and its confrontation with the real achievements.
Description
Citation
MĚKYNOVÁ, S. Návrh dlouhodobého finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Ing. František Bednář (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO