NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Návrh polyfunkčního domu vychází z úvah o tom, komu bude určen, kdo bude jeho budoucí návštěvník a obyvatel v závislosti na tom, kde se řešené území nachází, tedy na samém okraji vyloučené lokality. Orientuji se tedy na mladé lidi, a předpokládám jejich přizpůsobivost. Navrhuji studentské byty a hostel, doplněné potřebnými službami.
The proposal of multifunctional townhouse is based on my thoughts of who is going to be the future resident and visitor according to the fact that this area is socially excluded locality. I decided to focus my proposal on young people with the assumption of their adaptability. I propose student housing and hostel completed with additional features of need.
Description
Citation
VOZNICOVÁ, D. NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Kamil Mrva, Ph.D. (předseda) Ing. arch. David Prudík (člen) Ing. arch. Pavel Šrubař (člen) Ing. Jaroslav Štikar (člen) Ing. arch. Petra Žalmanová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-05-27
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO