Materiály pro edukační centrum Technického muzea v Brně

Abstract
Magisterská práce je zaměřená na edukační materiály pro dětské návštěvníky Technického muzea v Brně. Didaktické pomůcky jsou rozčleněny do dvou kategorií. Materiály v podobě tištěného průvodce pro rodiče s dětmi a tištěné pracovní skládačky a listy pro školní skupiny v doprovodu lektora. Vzdělávací pomůcky pro školní skupiny jsou barevně rozdělené do tři věkových skupin základních škol. Doplňkovými materiály jsou metodické listy pro učitele.
Master´s thesis is focused on educational materials for children visitors of Technical Museum of Brno. Supporting materials are divided into two categories. Materials in the form of a printed guide for parents with children, folding worksheets and worksheets for school groups accompanied by a teacher. Educational tool for school groups are color-divided into three age groups for elementary schools. Supplementary materials are methodological sheets for teachers.
Description
Citation
GOLIANOVÁ, V. Materiály pro edukační centrum Technického muzea v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafický design
Comittee
Mgr. Art. Žaneta Kögler (předseda) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) MgA. Tereza Hejmová (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) MgA. Matěj Říčný (člen) PhDr. Pavel Ondračka (člen) doc. Mgr. Jan Zálešák, Ph.D. (člen) Mgr. Rostislav Koryčánek (člen) doc. MgA. Petr Babák (člen) MgA. David Karásek (člen) Mgr. Rostislav Koryčánek (člen) doc. MgA. Petr Babák (člen) MgA. David Karásek (člen)
Date of acceptance
2014-05-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO