NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Novostavba polyfunkčního domu je umístěna na nároží ulic Bratislavská a Stará v Brně. Budova doplňuje blokovou strukturu a zároveň otevírá nároží veřejnosti. V parteru se nachází obchodní plochy, v křídle kolmým k ulici Bratislavské jsou situovány administrativní provozy a ve dvou věžích a zavěšeném bloku jsou umístěny bytové jednotky, komunikace a technologické zázemí. V podzemním podlaží jsou umístěny parkovací plochy pro rezidenty a návštěvníky budovy. Navržená budova vnáší do prostředí nový standart bydlení a invenci.
New multifunctional building is situated on the corner of Bratislavska street and Stará street in city of Brno. The new building complets the block structure and opens up the corner to the public. The ground floor is a shopping area, in the wing perpendicular to the Bratislavska street are situated office spaces and in two towers and a hanged block are housing units, communication spaces and technology background. In the basement is located the parking area for residents and visitors of the building. The proposed building brings a new standard of living environment and inventiveness.
Description
Citation
KOLÁŘ, V. NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
prof. Ing. arch. Jiljí Šindlar, CSc. (předseda) Ing. arch. Yvona Boleslavská, Ph.D. (člen) Ing. arch. Petra Matoušková (člen) doc. Ing. Monika Petříčková, Ph.D. (člen) Ing. arch. Barbora Ponešová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-05-27
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO