NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Návrh zastavuje nárožní proluku inverzním rohem s veřejným prostorem - náměstím. Náměstí je centrum místní zástavby a tvoří předprostor divadlu Radost. Navržený soubor domu je městotvorný. Do náměstí jsou orientovány obchody, do jednoho z dvorů kanceláře a zbytek tvoří byty. V podzemním podlaží se nachází technické zázemí domu a parkování. Domy dodžují měřítko a charakter okolní zástavby.
The proposal complements vacant site, there is a public space which is plaza. Plaza is a center of local development and a space for theater Radost. Multifunctional house contents coffée, comercial and administrative places for rent and apartements. There are two courtyards. There is floor for parking under the ground. Buildings respect the surrounding buildings.
Description
Citation
OBRŠÁL, N. NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Marek Štěpán (předseda) Ing. arch. Bohumila Hybská (člen) Ing. arch. Petr Kopečný (člen) doc. Ing. Zdenka Lhotáková, CSc. (člen) Ing. arch. Lukáš Pecka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-05-26
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO