Průhledem zpět

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Cílem mé práce je vyjádřit se k problematice narcismu, který je označován za epidemii naší doby. Narcismus je převážně psychologickým jevem a jeho zobecnění na společnost je obtížné. Ve svém přípravném studiu tématiky v rámci sociologie jsem nenacházela žádné řešení, která by nabízela změnu situace. Při svém pokusu toho dosáhnout, jsem se vrátila k původnímu mýtu.
The aim of my work is to comment on the issue of narcissism, which is marked as an epidemic of our time. Narcissism is mostly psychological phenomenon and its generalization to society is difficult. In my preparatory studies on this topic within sociology, I could not find any solution, that would offer a change of position. In my attempt to achieve this, I went back to the original myth.
Description
Citation
ŠINDELKOVÁ, P. Průhledem zpět [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafika
Comittee
MgA. Vasil Artamonov (předseda) doc. Mgr. Art. Svätopluk Mikyta (člen) doc. MgA. Luděk Rathouský (člen) prof. MgA. Petr Kvíčala (člen) doc. MgA. Milan Houser (člen) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) prof. akad. soch. Jan Ambrůz (člen) MgA. Matěj Smetana, Ph.D. (člen) PhDr. Pavel Ondračka (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO