Porovnání technologií pro tvorbu informačních systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této diplomové práci jsou porovnávány technologie pro tvorbu informačních systémů. Jsou srovnávány čtyři základní technologie: Php, ASP.NET, JSP a Perl. Porovnání technologií probíhá ve dvou fázích: První fáze je vesměs teoretická, která řeší teoretické výhody a nevýhody jednotlivých platforem a část praktická, kde jsou ukázány na krátkých příkladech výhody platforem při programování informačního systému. Porovnává se i spolupráce s databázemi.
The topic of this master thesis is a comparison of the technologies for information systems creation. There are compared four fundamental technologies: Php, ASP.NET, JSP and Perl. The comparison of these technologies have two main stages: The first stage is mostly theoretical and demonstrate theoretical advantages and drawbacks of these platforms. The second stage demonstrates on some short examples advantages of platforms during information systems programming. Co-operation with database systems is compared too.
Description
Citation
HUBENÝ, L. Porovnání technologií pro tvorbu informačních systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
prof. Dr. Ing. Miroslav Pokorný (předseda) prof. Ing. Petr Vavřín, DrSc. (místopředseda) prof. Ing. Pavel Jura, CSc. (člen) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Tomáš Macho, Ph.D. (člen) Ing. Miloslav Čejka, CSc. (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Student prezentoval svoji závěrečnou práci. Na otázky oponenta a vedoucího práce odpověděl s výhradami. Pokusil se vysvětlit některé použité pojmy a data v diplomové práci. Otázky komise: Použití závěrů diplomové práce v embedded systémech Student odpověděl na otázku s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO