VODA + MĚSTO * SPORTOVNÍ A RELAXAČNÍ CENTRUM

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Návrhom sprístupňujem a zatraktívňujem časť územia priehrady, cez ktoré privádzam dvoma novými chodníčkami návštevníkov z pobrežia a ďalších z vodnej hladiny. Celkovým cieľom návrhu je pritiahnuť návštevníka na priehradu viac ako na jeden deň či prechádzku. Počet hotelov a penziónov na priehrade je nadmerný. Preto som sa rozhodla ponúknuť milovníkom prírody ubytovanie v krajine v bezprostrednej blízkosti vody pri zabezpečení potrebného komfortu. Cieľom prezentovaného návrhu je predostrieť potenciál celoročného využitia možnosti Brnenskej priehrady - lázne na zamrznutej hladine priehrady, ubytovanie pre školy v prírode, či letné detské tábory by mohli oživiť túto časť i mimo sezóny.
With project I present a make more attractive part of the territory of the dam, through which I bring two new paths for visitors from the coast and the other from the surface. The overall objective of the procejt is to attract visitors to the dam for more than one day trip or just a walk. The number of hotels and guesthouses on the dam is excessive. I have therefore decided to offer nature lovers accommodation in the country in the immediate vicinity of water while ensuring the necessary comfort. The objective of the present proposal is to present a potential year-round use options of Brno dam - Spa in the frozen surface of the dam, accommodation for schools, and summer camps could revitalize this part even during other year periods.
Description
Citation
PAVOLOVÁ, S. VODA + MĚSTO * SPORTOVNÍ A RELAXAČNÍ CENTRUM [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Kamil Mrva, Ph.D. (předseda) Ing. arch. Kateřina Dokoupilová Pazderková, Ph.D. (člen) Ing. arch. Lenka Kropšová (člen) Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Štikar (člen)
Date of acceptance
2014-06-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO