Návrh marketingové strategie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mé diplomové práce je provést analýzu povědomí o subjektech, fungujících na realitním trhu na Břeclavsku a analýzu realitní kanceláře Schmidt. Tato analýza bude zaměřená na její vnitřní a vnější prostředí, především na to, jakým způsobem je tato realitní kancelář vnímána jejími skutečnými či potenciálními zákazníky v Břeclavi a jejím okolí. Výsledky analýz využiji k formulaci doporučení ke zvýšení úrovně spokojenosti klientů realitní kanceláře Schmidt a ke zvýšení povědomí o této realitní kanceláři.
The aim of my diploma thesis is the analysis of Schmidt estate agency. This analysis will be focused on its inner and outer environment, above all on the way this estate agency is viewed by its real or potential customers in Břeclav and its surroundings. I will use the results of the analysis for determining a recommendation to increase the level of Schmidt estate agency clients’ satisfaction and to raise awareness of this estate agency.
Description
Citation
ŠTRBÁKOVÁ, Z. Návrh marketingové strategie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno 1) Doc.Chalupský - popište metody použité v DP. Který z Vašich závěrů byl nejzajímavější? - Zodpovězeno 2) Bačík, PhD. - metodika DP - zodpovězeno 3) Heralecký, PhD. - zvýšení povědomí o RK v Rakousku, očekáváte, že je Rakušané jsou Vaší cílovou skupinou? Jaké očekáváte přínosy? Kritérium pro výběr propagace prostřednictvím rádia? - Zodpovězeno 4) Zemánková, PhD. - jakým způsobem bude firma financovat záměr?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO