Podnikatelský záměr založení mateřské školy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je návrhem podnikatelského záměru pro založení sportovní mateřské školy s výukou anglického jazyka v městě Uherském Hradišti. Soukromá mateřská školka bude zřízena jako společnost s ručením omezeným a nebude spadat do Rejstříku škol a školských zařízení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Zaměřovat se bude na rozvoj talentu dětí v oblasti pohybové, umělecké, intelektové i praktické. Podnikatelský záměr je vytvořen na základě existence tržní mezery v této oblasti podnikání s cílem nabídnout zákazníkovi nadstandardní služby.
The master´s thesis is a proposal of a business plan for the establishment of sports kindergaten with teaching English in the city Uherské Hradiště. The private kindergarten will be established as a limited liability company and will not fall into the Register of schools and educational institutions of the Ministry of Education, Youth and Sports. Focus will be on developing the talent of children in physical, artistic, intellectual and practical. The business plan is based on the existence of market gap in this area of business in order to offer superior service to the customer.
Description
Citation
ZÁPAŘKOVÁ, I. Podnikatelský záměr založení mateřské školy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Ing. Michele: Jaký je váš vztah k realizaci projektu? Nejsou kalkulované mzdové náklady příliš nízké? Půjde o školku rodinného typu? Jakým způsobem řešíte stravování a pitný režim? Dělala jste průzkum pracovní doby rodičů? Uvažovala jste o externím sponzorovi? - odpovězeno Ing. Kaňovská - Jaká bude celková výše školného? -odpovězeno doc. Šimberová - Z jakého zdroje čerpala při analýze pravděpodobnosti? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO