Podnikatelský plán-zřízení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem na založení nového malého podniku, specializujícího se na zdravý životní styl, který by vyplnil mezeru na trhu. Cílem je přiblížit počátek provozu podnikatelského subjektu, analyzovat konkurenci, uvést marketingovou strategii a soustředit se na cílovou skupinu zákazníků, ale také zhodnotit podnik z finančního hlediska.
This thesis deals with the business plan for starting a new small business specializing in healthy lifestyle that would fill a gap in the market. The goal is to start operating business entity, analyze competition, state marketing strategy and focus on the target group of customers, but also to evaluate the company from a financial point of view.
Description
Citation
ZBRANKOVÁ, E. Podnikatelský plán-zřízení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
1) Doc.Fedorová - v 1. roce jsou reálné roční tržby vysoké, vysvětlete, jak jste tyto tržby odhadovala. V čem odhadujete motivaci obyvatel nakupovat právě u Vás? Jakou úvahu jste měla při stanovení základního kapitálu? - Zodpovězeno 2) Ing.Mráček - jak by probíhala propagace prostřednictvím Facebooku? Jak často by propagace na Facebooku byla realizovaná? Jak budete získávat fanoušky ve skupině? - Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO