Kontinuální měření kvality páry

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá měřením, analýzou a následným nalezením vhodných fyzikálních parametrů pro analýzu kvality syté sterilizační páry. Tato práce si klade za cíl určit, kritické parametry systému vyvíječe páry pro provoz dle norem ČSN. Dílčí částí projektu je popis fyzikální sterilizace, syté páry, metod a senzorů pro kontrolu sterilizační páry.
The diploma thesis deals with the measurement, analysis, and then finding the appropriate physical parameters for analyzing the quality of saturated steam sterilization. This work aims to determine the critical parameters system of steam generator to operate according to the norm CSN. Part of the project is the description of the physical sterilization, saturated steam, methods and sensors for the control of steam sterilization. Sterilization, saturated steam, the steam sterilization parameters of, measuring the quality of steam
Description
Citation
RAGEH, A. Kontinuální měření kvality páry [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Biomedicínské inženýrství a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Škutková, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Vlastimil Vondra (člen) doc. RNDr. Jaromír Baštinec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Prof. Provazník se dotázal na první otázku oponenta. Prof. Provazník se dotázal pro student vybral zrovna zvolené parametry a jakých by měly dosahovat hodnot. Ing. Drbohalavová se zeptala jaké patogenní mikroorganismy hubí použitá pára. Ing. Odstrčilík se dotázal jaký způsobem bylo prováděno hodnocení záznamů v programu Matlab. Prof. Provazník se zeptal co znamenají filtrační koeficienty v grafech uvedených v práci. Prof. Holčík se dotázal čím je daná výška a šířka mediánového filtru, dále jaké jednotky proudění byly u přístroje použity a za jakého nastavení jsou uvedené hodnoty optimální pro provoz. Student částečně odpověděl na otázky členů komise a oponenta. Student obhájil diplomovou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO