Analyzátor spotřeby elektrické energie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předmětem diplomové práce je seznámení s principy měření napětí, proudu a výkonu ve stejnosměrných i střídavých soustavách. Je navržen systém pro monitorování těchto veličin v rozsahu potřeb běžné domácnosti. V systému je zahrnuta možnost klientského účtování a tarifikace. Uživatelský přístup a interpretace dat je realizován na bázi rozhranní Ethernet.
The subject of master’s thesis is introduction with the principles of measuring voltage, current and electrical power in DC and AC systems. Is designed measurement system for normal household. Measurement system includes pricing and client billing. User interface Ethernet-based is implemented.
Description
Citation
SPIELMANN, O. Analyzátor spotřeby elektrické energie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Otakar Wilfert, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Tomáš Götthans, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Blumenstein, Ph.D. (člen) prof. Ing. Miloš Klíma, CSc. (člen) doc. Ing. Milan Polívka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-10
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO