Nadace Krtek

Abstract
Výstupem mého bakalářského projektu je návrh vizuálního stylu Nadace dětské onkologie KRTEK. Obsahuje logo, vizitky, propagační karty, brožuru pro sponzory, návrh webu a internetovou kampaň založenou na videospotech. Mým cílem bylo zaměřit se na propagaci a navrhnout strategii, jak prezentovat její činnost. Vizuální styl vychází z dětské hravosti a především z osobního a pozitivního přístupu nadace, což je v těchto životních situacích důležitý.
Theme of my bachelor project is the corporate identity of Foundation of Pediatric Oncology KRTEK. Design consist of logotype, business cards, promotional cards, brochure for sponsors, design of website and promotional campaign based on videospots. My aim was to focus on the promotion and propose a strategy to present its activities. The corporate identity is based on the children's playfulness and especially on a personal and positive attitude of people in Foundation, which is in these situations important.
Description
Citation
KVARDOVÁ, K. Nadace Krtek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafický design
Comittee
doc. MgA. Mikuláš Macháček (předseda) Mgr. Art. Žaneta Kögler (člen) MgA. Tereza Hejmová (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) MgA. Matěj Říčný (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO