Podnikatelský záměr pro založení restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této bakalářské práci je zpracován podnikatelský plán pro založení arménské restaurace v centru Brna. Jsou v něm definované jednotlivé jeho náležitosti a cíle, pro které je vypracován tak, aby posloužil jako návod, jak založit efektivní podnik. V teoretické části jsou shrnuty nejdůležitější poznatky a východiska, potřebná pro sestavení podnikatelského plánu. V analytické části jsou provedeny marketingové analýzy pro lepší pochopení trhu. Praktická část obsahuje podrobné propočty, které pomohou odhadnout vývoj podniku v budoucích letech.
This bachelor thesis deals with the business plan for the establishing of the Armenian restaurant in the centre of Brno. Individual requirements and aims are defined in the work. The plan should work as a manual to someone who would like to establish the efficient business. In the theoretical part the most important pieces of knowledge and starting points necessary for the compilation of the business plan are summarized. In the analytical part the marketing analyses to understand the market better are accomplished. The practical part includes the detailed calculations which may help to estimate the development of the business in future.
Description
Citation
KHACHATRYAN, D. Podnikatelský záměr pro založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Ing. Jiří Michele - Uvažoval jste o propagaci na sociálních sítích? - zodpovězeno - Považujete za hrozbu snížení platební schopnosti obyvatel? Jak byste hodnotil Brno co se týče kapacity trhu? Jak vnímáte Brno jako centrum veltrhů a akcí, které přilákají klientelu, která by vyšší gastronomii ocenila? Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - Považujete za konkurenci asijské fast-foody? - zodpovězeno RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. - Uvažoval jste o využití arménské komunity a jejich kontaktů z řad širší populace? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO