Hodnocení výkonnosti AGROMORAVIA, a.s. pomocí analýzy časových řad

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá zhodnocením výkonnosti AGROMORAVIA, a.s. pomocí klasických, moderních a statistických metod a následnou formulací vlastních návrhů a jejich přínosů na zlepšení výkonnosti podniku. Na základě provedených analýz jsou výsledky porovnány s konkurenčním podnikem. Dále vybrané ekonomické ukazatele jsou podrobeny statistické analýze a jejím výsledkem je predikce budoucího vývoje, ze kterého čerpá cenné informace, které slouží k návrhům na zlepšení stávající situace podniku v následujících letech. Analýzy jsou provedeny za období let 2006 až 2012.
This master‘s thesis deals with the performance evaluation AGROMORAVIA, a.s. using of classic, modern and statistical methods and subsequent formulation of own designs and their benefits to improve company performance. Based on the analysis results are compared with a competitor. In addition, selected economic indicators are subjected to statistical analysis and the result is a prediction of future development, from which derives valuable information that serves the proposals for improving the current situation of the company in the coming years. Analyses are performed for the period 2006 to 2012.
Description
Citation
POLACH, M. Hodnocení výkonnosti AGROMORAVIA, a.s. pomocí analýzy časových řad [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Slezák (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce - odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce - odpovězeno Otázka: Ing. Luňáček Na jaké výměře podnik hospodaří? Je Váš návrh realizovatelný vzhledem k tržní ceně půdy a finanční situaci podniku? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO