Využití mikroekonomických nástrojů pro řízení firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je rozdělená do tří částí. V první části se věnuji teoretickým východiskům týkajících se rozdělením poptávky a nabídky, vymezením finanční analýzy podniku a statistickým ukazatelům, jako jsou časové řady nebo dvourozměrné datové soubory. V druhé části analyzuji společnost a aplikuji zmíněná teoretická východiska a v poslední, třetí části, jsou popsány návrhy na zlepšení situace.
Bachelor thesis is devided into three parts. The first part is devoted to theoretical solutions like distribution of demand and supply, definition of financial analyse and statistical indicators (time series or two-dimensional data sets). In second part analyzes the company and I apply this theoretical solutions and in the last third part are describes suggestion for improvement.
Description
Citation
MARTINCOVÁ, B. Využití mikroekonomických nástrojů pro řízení firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sadovský, CSc. (předseda) doc. Ing. Jitka Kloudová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) JUDr. Dalibor Vaigert (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
otázka vedoucího práce - zodpovězeno otázka oponenta práce - zodpovězeno doc. Sadovský: Byly použity některé z navržených řešení? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO