Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce na téma „Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení“ se zabývá finanční analýzou. Teoretická část je zaměřena na vybrané ukazatele finanční analýzy, pomocí kterých je v praktické části hodnocena finanční situace podniku STEELMONT CZ s. r. o. Součástí bakalářské práce je také porovnání hodnoceného podniku s podniky konkurenčními. Na základě výsledků analýzy jsou uvedena doporučení vedoucí ke zlepšení finanční situace podniku.
The bachelor´s thesis on „The assessment of a financial situation of a company and suggestions for its improvement“ deals with a financial analysis. The theoretical part is focused on selected indicators of a financial analysis by which the financial situation of a firm STEELMONT CZ s. r. o. is assessed in its practical part. A comparison of the rating company with rival companies is also a part of this work. On the basis of results of the analysis there are recommendations which lead to an improvement of a financial situation of the company.
Description
Citation
PETRLÍKOVÁ, P. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
Otázka vedoucího práce zodpovězena zcela. Ing. František Bednář Při Porterové analýze jsou nejen bariéry vstupu, ale i výstupu. Proč jste pro komplexnost analýzy nepoužila i bariéry výstupů? Otázka zodpovězena zcela. Doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. Kalkulovala jste náklady na opatření, která ve své práci navrhujete jako přínosy? Otázka zodpovězena zcela.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO