Návrhy na zníženie nezamestnanosti v okrese Trenčín

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Táto diplomová práca je zameraná na problematiku nezamestnanosti v okrese Trenčín. Analytická časť je venovaná zisteniu aktuálneho stavu na trhu práce v tomto okrese a následne som navrhla opatrenia, ktoré by mali prispieť k zníženiu nezamestnanosti.
This master’s thesis deals with employment questions in the Trenčín region. The analytical part of this thesis is devoted to the description of current situation at the labor market in this region and consequentially several measures are suggested to contribute to the decrease of the unemployment rate.
Description
Citation
MEGOVÁ, S. Návrhy na zníženie nezamestnanosti v okrese Trenčín [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc, MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Otázky vedoucího nebyly položeny. Otázky oponenta zodpovězeny. Ing. Škrdlík: Specifikujte, jak by měl být strukturován příspěvek pro zaměstnavatele. Jaké jsou podmínky získání příspěvku? Jakou formou bude probíhat vzdělávání? Zodpovězeno. Doc. Zinecker: Zmiňovala jste možnost příchodu zahraničních investorů, zvažovala jste i možnost investičních pobídek, legislativní aspekty? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO