Návrh podnikatelského plánu v oblasti účetnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem pro vznik živnosti v oblasti účetnictví. Konkrétně je zaměřena na poskytování účetních služeb jako vedení účetnictví, vedení daňové evidence a poskytování účetního poradenství, pro malé a střední firmy v regionu Vyškov. Práce je rozdělena do tří stěžejních částí, teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část specifikuje důležité poznatky potřebné k založení živnosti a sestavení podnikatelského plánu. Samotný návrh podnikatelského plánu vychází z analýz cílového trhu, na který chce nový subjekt vstoupit, obecných podmínek pro podnikání v ČR, a reaguje na zjištěné potřeby zákazníků v této oblasti.
The bachelor thesis is a proposal for the development of trade in accounting. Specifically, it is focused on providing accounting services such as bookkeeping, tax records and providing financial advice for small and medium businesses in the region of a high rise. The work is divided into three main parts, theoretical, analytical and design. The theoretical section specifies the essential knowledge required for setting up a trade and build a business plan. The actual draft business plan based on an analysis of the target market you want to enter a new entity, general business conditions in the Czech Republic, and responds to the identified needs of customers in this area.
Description
Citation
TVRZNÍKOVÁ, A. Návrh podnikatelského plánu v oblasti účetnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Libor Benátský (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Otázky oponentky: zodpovězeno Další otázky: Ing. Benátský: Víte jaký je princip nemocenského pojištění u OSVČ? - zodpovězeno Ing. Benátský: Odkud jste čerpala ceny? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO