Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Vsetín

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá mírou nezaměstnanosti v okrese Vsetín. Analyzuje faktory pů-sobící na nezaměstnanost a strukturu uchazečů o práci z hlediska různých kategorií, zaměřu-je se na aktivní politiku zaměstnanosti a formuluje návrhy a doporučení, které by měly vést ke snižování míry nezaměstnanosti v okrese.
The diploma thesis is focused on uneployment rate in dictrict of Vsetín. It contains an ana-lysis of factors affecting unemployment and applicants for job in different categories, deals with an active employment policy and presented proposals which should lead to reduction of unemployment in this district.
Description
Citation
HALAŠTOVÁ, M. Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Vsetín [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Vedoucí práce otázku nepokládá. Otázka oponenta zodpovězena zcela. Ing. Josef Polák, Ph.D. Na základě čeho jste zvolila pro prezentaci průmyslové zóny dané veletrhy? Otázka zodpovězena zcela. doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. Jaké proměnné byly v původní Philipsově křivce? Otázka zodpovězena částečně. Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. Proč se ve své práci zaměřujete na návrh zvyšování jazykových znalostí u THP pracovníků? Otázka zodpovězena zcela.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO