Návrh na zvýšení konkurenceschopnosti podniku - variantní řešení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá tvorbou návrhu konkurenční strategie podniku, jenž působí v oblasti poskytování služeb souvisejících se správou nemovitostí. Nejprve jsou uvedeny teoretické poznatky související s danou problematikou. Dále je v analytické části posuzován současný stav interního i externího prostředí. Na základě získaných informací z těchto dvou částí práce je následně navržena strategie pro zvýšení konkurenceschopnosti analyzovaného podniku.
This thesis deals with the creation of competitive strategy proposal for the company, which operates in the sphere of offering the services related to property management. The theoretical knowledge related to the topic is given first. In the analytical part is evaluated the current status of the internal and external environment. Then it is suggested a strategy to increase the competitiveness of the company, which is based on the information obtained from previous two parts of the thesis.
Description
Citation
KOTRČOVÁ, Š. Návrh na zvýšení konkurenceschopnosti podniku - variantní řešení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno 1) Doc.Fedorová - co by se stalo se současnými pracovníky údržby? Předpokládá se se zvýšením nájemného? Je toto zvýšení realizovatelné? - Zodpovězeno 2) Ing.Mráček - jaká jsou rizika v sociální oblasti? - Zodpovězeno 3) Ing. Fedorová - co je holdingová společnost? - Zodpovězeno částečně 4) Ing. Fedorová - počáteční náklady projektu - zodpovězeno 5) Ing. Mráček - věnovala jste se aktivně v propagaci návrhů? - Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO