Podnikatelský záměr - zřízení svatební agentury

No Thumbnail Available
Date
Authors
Mohelská, Martina
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru na založení svatební agentury, která bude působit na Jižní Moravě. Práce obsahuje teoretická východiska, která jsou podkladem pro praktickou část. V návrhové části jsou podrobně vytvořeny služby tak, aby se agentura odlišila od konkurence. Dále je zpracována finanční část, jejímž cílem je dospět k závěru, zda agenturu založit.
The master´s thesis deals with the processing of a business plan to establish a wedding agency, which will operate in South Moravia. The thesis includes theoretical principles, which are the basis for the practical part. In the design part are created detail services for apart from the competition. Next is prepared financial part, which aids to conclude if the agency to establish.
Description
Citation
MOHELSKÁ, M. Podnikatelský záměr - zřízení svatební agentury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Otázka oponenta - odpovězeno doc. Šimberová: 1) Vysvětlete co myslíte substitutem "svatba na klíč"? - odpvězeno částečně 2) Co je cílem záměru? Proč jste se v dotazníku zaměřila na nižší věkovou skupinu, než na kterou cílíte? - odpovězeno částečně Ing. Němcová: Co obsahují doprovodné služby? Marketing? - odpovězeno částečně doc. Kocmanová: 1) Jaká bude právní forma podnikání? - odpovězeno částečně 2) Vedení daňové evidence - terminologický nesoulad: výdaj/náklad. Sestavení rozpočtu. -
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO