Podnikatelský záměr - hospůdka v anglickém stylu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem na založení nové nekuřácké hospůdky. V první části jsou nastíněna teoretická východiska, na základě kterých je zpracována cast praktická. Výsledný podnikatelský záměr v praktické části, vychází z celkové analýzy trhu, jak z hlediska potenciálních zákazníků, tak i stávající konkurence. Na závěr bude posouzena realizovatelnost a reálnost záměru.
This diploma thesis deals with the business plan for the establishment of a new non-smoking pubs. The first part outlines the theoretical bases on which processing is practical. The resulting business plan in the practical part, based on the overall analysis of the market, in terms of both potential customers and existing competition. The conclusion will assess the viability and feasibility of the project.
Description
Citation
WEISS, P. Podnikatelský záměr - hospůdka v anglickém stylu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázka oponenta - zodpovězeno 1) Doc.Fedorová - roční náklady nekorespondují s žádnou z variant VZZ, důvod? Počítáte s úvěrem, bude banka ochotna úvěr poskytnout začínající firmě? - Zodpovězeno částečně. 2) Ing.Ptáček - co jste myslel propagací prostřednictvím PR? 3) Ing. Mráček - restaurace v anglickém stylu a nabízíte ryze české speciality k pivu. Důvod? Máte zmapovanou konkurenci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO