Expanze podniku na východní trhy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o volbě vhodné strategie vstupu společnosti K.L.M. na východní trhy v odvětví strojírenského průmyslu. V teoretické části je vysvětlen význam mezinárodního obchodu a mezinárodního marketingu. Praktická část obsahuje vnější a vnitřní analýzu zkoumané společnosti, na jejímž základě je vybraný konkrétní trh pro expanzi společně se zvolenou formou vstupu na něj. V závěru práce jsou ještě rozebrána rizika, která mohou ovlivnit vstup na zahraniční trh.
This master thesis deals with a choice of suitable strategy for entering the eastern market for K.L.M company. In theoretical part of thesis, there is described a meaning of international trade and international marketing. Practical part consists of an analysis of internal and external factors of examined company, on which the choice of specific market for expansion including the form of entering is based. At the end of the thesis, there is also an analysis of risks which can influence entering foreign market.
Description
Citation
KARGEROVÁ, H. Expanze podniku na východní trhy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno doc. Kocmanová: Jak jste určila váhy v hodnotové analýze? - odpovězeno částečně RNDr. Chvátalová: Jaká je interpretace hodnot pravděpodobnosti, které uvádíte v práci? - odpovězeno částečně doc. Šimberová: Podle jakých analýz jste rozhodla, že je výhodnější vstoupit na ruský trh? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO