Motivace a stimulace podnikatele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce specifikuje roli motivace a stimulace podnikatele při zahájení podnikatelské činnosti. Jejím hlavním cílem je zjistit, do jaké míry vstup do podnikatelské činnosti ovlivňuje situace na trhu práce a jakou část tvoří dobrovolný začátek podnikání. Sběr dat je proveden pomocí dotazníků a obsahuje informace o důvodech startu podnikání v jednotlivých letech zahájení činnosti.
The bachelor thesis specifies position of motivation and stimulation in start of entrepreneurship. The main objective is determining what extent the entry into business activities affect the situation on the labour market and voluntary start of business. Research is carried out using forms. Final data includes information about founding in different years.
Description
Citation
PAVELKOVÁ, N. Motivace a stimulace podnikatele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Oto Lipovský (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Lipovský - říkáte, že většina motivů pro podnikání jsou motivy tahu - myslíte si, že je ještě místo na trhu, které je volné? Zodpovězeno. Ing. Polák - vyhodnocovala jste statisticky výsledky šetření? Zodpovězeno - co teda ty lidi motivuje k podnikání? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO