Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace konkrétního podniku za pomocí metod finanční analýzy. Finanční analýza je vypracována na základě účetních výkazů podniku. Cílem práce je zhodnocení současné finanční situace podniku a poskytnutí návrhů na opatření, která povedou k jejímu zlepšení.
The bachelor thesis focuses on evaluation of financial situation of specific company using the methods of financial analysis. The financial analysis is prepared on the basis of the accounting statements of the company. The aim of the thesis is to evaluate the company’s current financial situation and to provide suggestions for solutions that lead to its improvement.
Description
Citation
PLAČKOVÁ, M. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Mgr. Ing. Petra Hamplová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martina Sochorcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Fedorová: Jaké jsou lhůty splatnosti pohledávek? Jaký je objem pohledávek po lhůtě splatnosti? Je tato informace veřejně dostupná? Jaký byl růst tržeb a růst pohledávek? Proč byla práce zaměřena na pohledávky? Co je nejtíživější položkou pro společnost? - odpovězeno Ing. Beranová: Jaký je rozdíl v členění pohledávek a závazků do dvou skupin? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO