Studie skladovacího zařízení pro manipulaci s materiálem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této práce je vytvořit přehled používaných skladovacích metod a skladovacích zařízení. Práce obsahuje kategorizaci skladovacích metod s ohledem na manipulaci s materiálem a jeho důležitost. Skladovací zařízení jsou rozděleny podle velikosti skladovaného materiálu na skladovací zařízení pro palety, menší zboží, specifické rozměry. U každého skladovací metody jsou uvedeny základní vlastnosti. U jednotlivých skladovacích zařízení jsou uvedeny základní vlastnosti a konstrukční prvky. Na konci je tabulkové hodnocení skladovacích zařízení pro palety a menší zboží.
The aim of this the thesis is to create an overview of the storage methods and storage equipment. Thesis contains categorization storage methods with regard to material handling and its importance. Storage equipment’s are divided by size of the stored material storage equipment for pallets, small goods and materials with specific dimensions. For each storage equipment is making its basic features and construction elements. At the end of the work tabular rating of storage equipment for pallets of small goods.
Description
Citation
HALM, P. Studie skladovacího zařízení pro manipulaci s materiálem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kopecký, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Kubín, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO