Ovládání modelu auta pomocí tabletu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem aplikace pro tablet s operačním systémem android k ovládání modelu auta. Jako řídící jednotka je použito Raspberry Pi s WiFi modulem Edimax. Praktická část se zaměřuje na realizaci aplikace pro tablet a návrhem desky pro spínání světel.
This master‘s thesis deals with applications for tablets running Android to control the car. As a control unit is used Raspberry Pi with Edimax WiFi module. The practical part focuses on the realization of applications for tablet and board layout for switching lights.
Description
Citation
MARTYKÁN, L. Ovládání modelu auta pomocí tabletu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Kosina, Ph.D. (člen) Ing. Michal Pavlík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Arnošt Bajer, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cílem a řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále student zodpověděl doplňující otázky: Jakým způsobem je řešeno ovládání rozšiřujícího konektoru na Rapsberry Pi? Z jakého důvodu jste použil k napájení Rapsberry Pi samostatný akumulátor?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO