Kuželový štípač dřeva

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je návrh, výpočet a posouzení konstrukce dle platné legislativy o bezpečnosti na obdobných zařízeních. Práce se skládá z technické zprávy a výkresové dokumentace. Technická zpráva se zabývá návrhem celého štípacího zařízení, výpočtem hlavních rozměrů, pevnostní kontrolou vybraných částí kuželového štípače a posouzením konstrukce zařízení z hlediska bezpečnosti při práci.
The main goal of this thesis is a draft, calculation and a review of a construction in accordance with the valid legislation about safety of the machinery. The paper consist of a technical report and a drawn documentation. The technical report deals with design of the splitting machine, calculation of dimensions, strength control of specific parts of the conical splitting machine and a review of the construction in terms of work safety.
Description
Citation
ŠÁLEK, P. Kuželový štípač dřeva [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kopecký, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Kubín, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO