Expanze podniku na Polský trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na kritickou analýzu podniku, na jejímž základě je navrhnuta strategie expanze firmy na zahraniční trh. Analytická část této práce obsahuje také ucelený pohled na situaci na polském trhu železnic. Návrh strategie je zohledněn veškerými riziky a příležitostmi, které se na polských železnicích vyskytují.
This thesis focuses on the critical analysis of the company on the basis of a strategy is designed to expand the company in a foreign market. The analytical part of this work also contains a comprehensive view of the situation on the Polish railway market. The draft strategy takes into account all the risks and opportunities that are presented on the Polish railways.
Description
Citation
SVOBODOVÁ, M. Expanze podniku na Polský trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Vladimír Karpeta (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Otázky oponenta práce - zodpovězeno Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. Otázka: Objasněte firemní silnou stránku uváděnou na str.52 v práci. - zodpovězeno Ing. Vladimír Karpeta Otázka: Vysvětlete specifiká polského trhu v činnosti analyzované firmy oproti trhu v ČR. - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO