Obchodování s akciovými CFD kontrakty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je seznámit čtenáře s problematikou finančních derivátů označovaných jako CFD a navrhnout investiční strategii vedoucí ke zhodnocení kapitálu. V úvodu popisuje začlenění derivátů na poli finančních trhů a dále se věnuje rozdělení a principům fungování rozdílových kontraktů, přičemž poukazuje na jejich specifika a z toho plynoucí výhody i nevýhody. Část investiční analýzy pak vysvětluje metody využívané při obchodování. V praktické části jsou představeny výsledky mého obchodování s CFDs a zhodnocena mnou navržená strategie spolu s přínosy práce.
The aim of this thesis is to design an investment strategy focused on tool called CFD. The first theoretical part contains basic information about financial derivates and explains basic principles of trading on stock market with contracts for difference. Chapter of the investment analysis explains the methods and rules used in trading. The practical part presents the results of my trading CFDs and evaluated my proposed strategy along with the benefits of work.
Description
Citation
ZACH, J. Obchodování s akciovými CFD kontrakty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
prof. Rejnuš: lze v ČR obchodovat s akciiemi ČEZ Ing. Budík: problematika profit targetu Mgr. Michalíková: Formální úprava DP Otázky byly zodpovězeny
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO