Problémy vyplývající z rozdílů české účetní legislativy a IFRS pro malé a střední podniky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je definovat rozdíly ve vykazování účetních informací podle českých účetních předpisů, podle standardního souboru IFRS a dle IFRS pro malé a střední podniky a vyčíslení nákladů a vymezení přínosů přechodu na vykazování účetních informací dle IFRS pro malé a střední podniky.
Object of the thesis is to define differences in financial reporting according to the Czech Accounting Standards and to the standard file International Financial Reporting Standards and to the International Financial Reporting Standards for Small and Medium-sized Entities and cost accounting and statement of benefits of transition to financial reporting according to the International Financial Reporting Standards for Small and Medium-sized Entities.
Description
Citation
PAZOURKOVÁ, R. Problémy vyplývající z rozdílů české účetní legislativy a IFRS pro malé a střední podniky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Vladimír Karpeta (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO