Kreativita, inovace a organizační kultura

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na téma kreativity, inovace a organizační kultury. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy a vztahy mezi nimi s doporučením pro použití v praxi. Praktická část je zaměřena na analýzu vybrané společnosti Partners Financial Services, a.s. a na základě dotazníkového šetření, rozhovorů s jejich pracovníky a vlastního pozorování je vypracováno zhodnocení organizační kultury, kreativity a týmové práce ve společnosti. Na základě zjištěných nedostatků jsou zpracovány návrhy na zlepšení organizační kultury v organizaci.
This thesis focuses on the themes of creativity, innovation and organizational culture. The theoretical part deals with definitions of terms, relations between them and recommendations for practical use. Practical project focuses on the analysis of selected companies Partners Financial Services, a.s. and on the basis of survey, interview with their staff and own observation is formulate evaluation of organizational culture, creativity and teamwork in the company. Based on the findings of deficiency are processed suggestions for improvement.
Description
Citation
MALÝ, M. Kreativita, inovace a organizační kultura [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Kubíčková Lea, Ph.D. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce: odpovězeno Otázky oponenta práce: odpovězeno Otázka prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: Jaký je Váš odhad finanční náročnosti Vašich návrhů? Kdy se společnosti tento jendorázový náklad vrátí? odpovězeno Otázka doc. Ing. Kubíčková Lea, Ph.D.: Jsou spolupracovníci ve Vámi uvedené společnosti v zaměstnaneckém poměru? Manažeři společnosti jsou v zaměstnaneckém poměru? Jaké další zpracování s Vámi získanými daty by se dalo dělat? odpovězeno Otázka Ing. Kaňovská Lucie, Ph.D.: Který z Vašich návrhů bude pro podnik nejtěžší zavést, dle Vašeho názoru? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO