Podnikatelský záměr pro prodej fotografií a ilustrací přes fotobanky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu na prodej fotografií a ilustrací přes fotobanky. Teoretická část vymezuje základní záležitosti týkající se podnikání, podnikatelského plánu a fotobank. Praktická část se zaměřuje na analýzu prostředí a vypracování podnikatelského plánu na základě výsledků analýz. Podnikatelský plán se skládá z marketingového, operačního a finančního plánu, součástí je také posouzení rizikovosti a reálnosti návrhů.
The master’s thesis deals with a business plan for selling photos and illustrations on microstock agencies. The theoretical part describes the basic concept related to business, business plan and microstocks. The practical part focuses on the analysis of the environment and development of the business plan based on the analysis results. The business plan consists of marketing, operational and financial plan, including also risk and feasibility evaluation.
Description
Citation
ŠLECHTOVÁ, N. Podnikatelský záměr pro prodej fotografií a ilustrací přes fotobanky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Holek - Co je vaše hlavní činnost? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO