Návrh na zlepšení procesů ve výrobní firmě metodou 5S

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh projektu zavedení metody 5S do výrobního systému společnosti LAUFEN CZ, s.r.o., ve městě Znojmě. Návrh reaguje na současnou ekonomickou situaci a také na stav společnosti. Jedná se o druhou fázi projektu se zaměřením na výrobu a kompletaci koupelnového nábytku. V práci jsou vyhodnoceny postupy a metody pro úspěšnou realizaci projektu.
The master thesis is focused on a proposal of project implementation of 5S method for production system of LAUFEN CZ, s.r.o. in Znojmo. The proposal reacts to current economic situation and also to the status of company. This is the second phase of project with focusing on the production and completion of bathroom furniture. In master thesis are evaluated correct process and methods for successful implementation of project.
Description
Citation
MATUŠKOVÁ, L. Návrh na zlepšení procesů ve výrobní firmě metodou 5S [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Jiří Michele - Jaké faktory způsobují nepořádek na pracovištích, o kterých se v práci zmiňujete? - zodpovězeno Jak jste dospěla k daným konkrétním bodům ve SWOT analýze? - zodpovězeno prof. Ing. Marie Jurová, CSc. - Jak měříte produktivitu práce? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO