Aplikace fuzzy logiky pro určení priority testů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na stanovení priority testovacích případů s využitím fuzzy logiky. Vhodným přístupem k získání výstupu na základě definovaného vstupu a stanovených pravidel byl zvolen fuzzy model přiřazující prioritu testovacím případům. K dosažení cíle práce byla nejprve stanovena kritéria, parametry a poté určena jejich váha pro jednotlivé testovací případy. Na závěr jsou vyhodnocena vstupní data s využitím řešení v programu MS Excel a MATLAB.
The master’s thesis focuses on determination of Test case priority using Fuzzy logic. As principle of Fuzzy logic is a convenient way to turn given inputs to final output according to defined rules, a Fuzzy based model for assigning Test case priority has been chosen. In order to fulfil the aim of the thesis, firstly particular criteria along with parameters set to each Test case and its weights needs to be defined accordingly. So as to come to the conclusion and evaluate input data, the solution for computing in the program MS Excel and MATLAB is used herein.
Description
Citation
STAROSTOVÁ, A. Aplikace fuzzy logiky pro určení priority testů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Brož, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno RNDr. Chvátalová: Zkušenosti se zpracováním práce v prostředí MATLAB. Hodnocení: odpovězeno. Ing. Brož: Je možné vytvořený model modifikovat pro řešení jiného problému. Hodnocení: odpovězeno. Ing. Neuwirth: Ekonomické zhodnocení. Hodnocení: odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO