Technická analýza

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na obecnou charakteristiku technické analýzy a využití jejích nástrojů pro podporu rozhodování při obchodování na akciovém trhu. V rámci teoretické části jsou zpracována teoretická východiska vztahující se zejména k technické analýze. Na konkrétním akciovém titulu je následně pomocí navržené aplikace provedena analýza jednotlivých indikátorů technické analýzy. V závěru je porovnána ziskovost a spolehlivost použitých indikátorů.
This thesis focused on general characteristics of technical analysis and the use of its instruments to support making decisions when trading in stock market. Within the theoretic part are processed theoretic solutions which are primarily relevant to technical analysis. At the specific stock item is by the help of proposed application consequently implemented the analysis of individual indicators of technical analysis. At the conclusion is compared the profitability and reliability of used indicators.
Description
Citation
TESAŘ, P. Technická analýza [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
1. Oponent- Jaký vliv má délka klouzavého průměru na ziskovost -zodpovězena 2. Oponent- Jak by vtah investora k riziku ovlivnil výběr investičních nástrojů -zodpovězena 3. doc. Ing. Anna Fedorová, CSc.- Jaký nástroj je vhodný pro investování do budoucnosti -zodpovězena 4. prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc.- Příčinná závislost mezi poptávkou po akci a její ceně -zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO