Návrh slaďování pracovního a soukromého života ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou sladění pracovního a soukromého života zaměstnanců, a obzvláště manažerů, ve vybraném podniku. Teoretická část pojednává o problematice genderu, faktorech ovlivňujících kariéru manažerů a manažerek a forem slaďování soukromého a pracovního života. V praktické části je analyzována současná praxe v podniku. Na základě teoretických poznatků a analýzy ve formě studia firemních dokumentů, dotazníku a interview s vybranými pracovníky, jsou vytvořeny návrhy na opatření ke zlepšení dosavadní podnikové praxe. Součástí finálních návrhů je také finanční ohodnocení nových přístupů.
The diploma thesis deals with the issue of work-life balance of employees and especially managers in a chosen company. The theoretical part is about issues of gender, factors influencing managers’ careers and possibilities of work-life balance. In the practical part, there is an analysis of a present situation in a company. On the basis of theoretical findings, analysis of company’s documents, a questionnaire and interviews with chosen employees, there will be made some suggestions for improving a present situation in a company. There will be also a financial evaluation of new steps as a part of final suggestion.
Description
Citation
ZAVADILOVÁ, L. Návrh slaďování pracovního a soukromého života ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: odpovězeno Doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D.: Návrhy na měsíční provoz firemní školky, diskuse nad stanovením částky za spotřebu elektrické energie a náležitostmi, které školka musí splňovat. Kolik dětí má být ve školce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO