Pásový dopravník pro dopravu kameniva

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou koncepce a návrhu pásového dopravníku. Cílem této bakalářské práce je návrh pásového dopravníku pro dopravu štěrku a štěrkopísku do tří skladových prostor dle frakce, s dopravním výkonem 50 000 kg•h-1, ve výškovém rozdílu 4,5 m. Návrhem hlavních rozměrů, pohonu a pevnostním výpočtem rámu konstrukce. Funkční výpočet je proveden dle normy ČSN ISO 5048 z roku 1994. K práci je přiložena výkresová dokumentace.
This thesis deals with the concept of design solutions of conveyor belt. The aim of this work is to design a conveyor belt to transport gravel and gravel into three fractions by warehouse space, traffic performance of 50 000 kg• h-1, 4.5 m height difference. Design of the main dimensions, draft power and strength calculation of frame construction. Functional calculation is performed according to ISO 5048 of 1994. The work is accompanied by drawings.
Description
Citation
NĚMEC, P. Pásový dopravník pro dopravu kameniva [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO