Třípásmová stereofonní reproduktorová soustava s bassreflexem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce obsahuje kompletní návrh třípásmové stereofonní reproduktorové soustavy s bassreflexem. Je v ní podrobně popsán výběr akustických měničů, jejich měření a úpravy. Nedílnou součástí je návrh reproduktorové ozvučnice a výpočty či simulace bassreflexu. Dalším bodem je i návrh reproduktorové výhybky a její simulace. Práce obsahuje i konstrukční prvky jako návrh DPS (desky plošných spojů) či 3D model a výkresy reproduktorové skříně.
This bachelor‘s thesis contains complete design of three-way stereophonic loudspeaker sound system with bassreflex. There is detailed description of selection of acoustic transducers, their measurements and adjustments. As an integral part of this seminar study is design of loudspeaker baffle and calculations or simulation of bassreflex. And further,this study also deals with a design of loudspeaker crossovers and their simulation. The study contains structural elements as a PCB (printed circuit board) or 3D pattern and drawings of loudspeaker box. KEYWORDS
Description
Citation
BURGET, J. Třípásmová stereofonní reproduktorová soustava s bassreflexem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lucie Hudcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Kadlec, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Josef Dobeš, CSc. (člen) Ing. Ivo Veřtát, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy své bakalářské práce na téma Třípásmová stereofonní reproduktorová soustava s bassreflexem. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO