Vliv kontroly na evaluaci a motivaci zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce je zaměřena na motivaci a evaluaci zaměstnanců v gastro podniku, analýzu těchto činností a jejich vliv na nežádoucí chování personálu k podnikovým financím a majetku obecně. V první části budou popsána teoretická východiska problematiky, základní pojmy a jejich souvislosti. Poté bude celý problém důkladněji rozebrán a budou uvedeny praktické příklady problémů a jejich dosavadní řešení. Po tomto komplexním uvedení do problematiky budou navržena taková opatření, která by měla mít maximální možný efekt prostřednictvím teoretických poznatků, logických úvah a nakonec i praktických zkušeností.
This work is focused on motivating and evaluating employees in a gastro company, analysis of these activities and their effect on staff behavior to corporate finance and property in general. The first part describes theoretical background issues, basic concepts and their relationships. Then where is the problem thoroughly analyzed and practical examples of problems and their current solution are included. After this comprehensive introduction to the topic, new solution will be proposed, which would have the maximum possible effect through theoretical knowledge, logical reasoning, and ultimately practical experience and analytical calculations.
Description
Citation
VOŇAVKA, A. Vliv kontroly na evaluaci a motivaci zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
otázka vedoucího práce - zodpovězeno otázka oponenta - zodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. - Jak probíhalo dotazníkové šetření? Jednalo se opravdu o dotazníkový průzkum? Jaká je nevýhoda toho, že dvakrát hodnotili stejní lidé? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO