Zhodnocení vyvíjené aplikace a návrh změn na zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá zhodnocením vyvíjené aplikace a následným návrhem změn, které by měly přispět ke zlepšení aplikace. Práce obsahuje teoretická východiska potřebná pro základní orientaci v problematice, důkladnou analýzu stávajícího stavu aplikace a návrh řešení, který spočívá v rozhodnutí o nutnosti změny pro vybrané části aplikace a samotném návrhu konkrétních změn, včetně doporučení týkajících se testování dopadu těchto změn.
The subject of this master’s thesis is a software application assessment followed by proposal of modifications that should contribute to improving the application. The thesis includes theoretical background necessary for general knowledge of the problem, thorough analysis of the current situation and proposal of solution, which includes decision about necessity of modifications for selected application parts and proposal of specific modifications. The solution also includes recommendation about testing methods that should be used to test the impact of the specified modifications.
Description
Citation
SVOBODA, J. Zhodnocení vyvíjené aplikace a návrh změn na zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Brož, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Brož: Trend v oblasti spotřební elektroniky. Hodnocení: odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO